fbpx

Kto je naša inštruktorka?

Kto je naša inštruktorka?

Kristína je certifikovanou inštruktorkou jógy momentálne žijúca na Slovensku. Je známa svojou vášňou pre pohyb, silu a flexibilitu a neustálou snahou inšpirovať ostatných svojou jógovou praxou.

Jóga ako súčasť k aktívnemu a zdravému životnému štýlu jej zmenila pohľad na vnímanie samej seba, svojho tela a mysle. Skúsenosti a poznatky ktoré za posledné roky v zahraničí nadobudla od celosvetovo uznávaných inštruktorov, ju inšpirovali posúvať ich ďalej, svojim študentom.

Jej cieľom je pomôcť im napredovať mentálne a fyzicky, spoznávať samých seba, či poukázať na dôležitosť vedieť v dnešnej dobe spomaliť a nájsť si čas len pre seba. Je certifikovanou inštruktorkou jógy registrovanej v Yoga Alliance – RYT 200.

Kristína je taktiež certifikovanou lektorkou „Baby massage & Yoga“v rámci celosvetovo uznávanej UK organizácie Blossom & Berry a v rámci tejto organizácie  je jedinou na Slovensku.

Kika učí súkromné a skupinové hodiny, workshopy a organizuje jógové pobyty so zaujímavými hosťami na Slovensku. V najbližšom období plánuje pobyty organizovať aj v zahraničí, s ohľadom na vývin pandemickej situácie vo svete.